Coaching bijna met pensioen

Als je met pensioen gaat verandert er veel in je leven. Als coach kan ik je helpen om je voor te bereiden op deze nieuwe levensfase. Maar ook als deze fase niet zo soepel van start is gegaan, kan coaching behulpzaam zijn. Wanneer jij met vragen zit over je nieuwe levensfase kan je bij mij terecht voor coaching bijna met pensioen.

ReFind Coaching coacht mannen en vrouwen die (bijna) met pensioen gaan. Je kunt je individueel laten coachen maar wanneer je een partner hebt is het ook mogelijk om je samen te laten coachen.

Aandachtsgebieden

Wanneer je bijna met pensioen gaat, kun je met verschillende vragen worden geconfronteerd. Hieronder vind je een overzicht van de meest voorkomende vraagstukken waar ReFind Coaching mensen bij kan helpen.

 • Verandering: De overgang van werk naar pensioen versoepelen
 • Identiteit: Mijn werk valt weg, wat nu?
 • Samen: Mijn partner en ik zitten ineens dag en nacht op elkaars lip
 • Zingeving: Hoe vul ik mijn dagen op een zinvolle manier
 • Doelen: Ik ben op zoek naar nieuwe doelen in mijn leven
 • Ritme: Mijn werkritme valt weg, hoe kom ik aan een nieuw ritme
 • Grenzen: Iedereen verwacht dat ik ineens tijd heb om altijd voor iedereen klaar te staan
 • Pensioen loopbaan: Hoe vind ik de juiste balans in hervatten van oude werkzaamheden

Aanpak

Voor coaching zijn er verschillende mogelijkheden. Je kunt kiezen voor een pakket bijna met pensioen coaching. Een pakket bestaat uit een intake en 4 of 5 sessies van 1 uur. Het tarief voor een pakket van 4 sessies is € 299,- en voor 5 sessie € 375,-.

Wist je overigens dat de meeste mensen mensen kiezen voor een traject door middel van wandelcoaching? Lees hier meer over wandelcoaching.

Ook kun je kiezen voor een tweedaags arrangement bijna met pensioen coaching. Het arrangement bestaat uit een uitgebreide wandelcoachsessie op dag 1. Na deze sessie kun je inchecken bij een van de twee B&B’s die wij voor jou hebben geselecteerd. Op dag 2 ronden we het traject af met weer een uitgebreide wandelcoachsessie. Het tarief voor een arrangement is € 495,-. Het arrangement is inclusief coaching, overnachting en ontbijt. Het diner is niet inbegrepen.

Alle prijzen zijn inclusief BTW.   

Ben jij geïnteresseerd ‘bijna met pensioen coaching’, neem dan contact met me op via onderstaand formulier.

Contactformulier

  Ja, ik ga akkoord met het privacybeleid

  Ja, ik meld met tevens aan voor de nieuwsbrief

  Op de diensten van ReFind Coaching zijn onze algemene voorwaarden van toepassing

  Hanneke van Harten is coach persoonlijke ontwikkeling. Zij richt zich vanuit haar praktijk op het begeleiden en coachen van vrouwen. Ook coacht zij mensen die bijna met pensioen gaan. Zij is een veelgevraagd spreker en spreekt regelmatig over vraagstukken vanuit coaching en persoonlijke ontwikkeling.