Coaching bij pensionering

Als je met pensioen gaat verandert er veel in je leven. Als coach kan ik je helpen om je voor te bereiden op deze nieuwe levensfase. Maar ook als deze fase niet zo soepel van start is gegaan, kan coaching behulpzaam zijn. Wanneer jij met vragen zit over je nieuwe levensfase kan je terecht bij ReFind Coaching.

ReFind Coaching coacht mannen en vrouwen die (bijna) met pensioen gaan. Je kunt je individueel laten coachen maar wanneer je een partner hebt is het ook mogelijk om je samen te laten coachen.

Aandachtsgebieden

Wanneer je bijna met pensioen gaat, kun je met verschillende vragen worden geconfronteerd. Hieronder vind je een overzicht van de meest voorkomende vraagstukken waar ReFind Coaching mensen bij kan helpen.

  • Verandering: De overgang van werk naar pensioen versoepelen
  • Identiteit: Mijn werk valt weg, wat nu?
  • Samen: Mijn partner en ik zitten ineens dag en nacht op elkaars lip
  • Zingeving: Hoe vul ik mijn dagen op een zinvolle manier
  • Doelen: Ik ben op zoek naar nieuwe doelen in mijn leven
  • Ritme: Mijn werkritme valt weg, hoe kom ik aan een nieuw ritme
  • Grenzen: Iedereen verwacht dat ik ineens tijd heb om altijd voor iedereen klaar te staan
  • Pensioen loopbaan: Hoe vind ik de juiste balans in hervatten van oude werkzaamheden

Aanpak

Ieder traject begint met een intakegesprek. Het doel van deze intake is om kennis te maken en vast te stellen waar je precies hulp bij nodig hebt. Ik werk volgens een vast model, waarbij er inzicht komt op de problematiek. Met 4 sessies boeken we meestal veel resultaat.

Het tarief voor coaching is € 70,- per sessie van 1 uur. 
Het intakegesprek is kosteloos.

Je kunt ook een pakket ‘bijna met pensioen coaching’ afspreken. Een pakket bestaat uit een intake en 4 sessies van 1 uur. Het tarief voor een pakket is € 250,-.

Alle prijzen zijn inclusief BTW.   

Het is ook mogelijk om te kiezen voor een traject door middel van wandelcoaching. Lees hier meer over wandelcoaching.

Ben jij geïnteresseerd ‘bijna met pensioen coaching’, neem dan contact met me op via onderstaand formulier.

Contactformulier