Coaching voor vrouwen

Ik geloof in de kracht en het talent van iedere vrouw. Iedere vrouw is verantwoordelijk voor haar eigen leven en haar eigen keuzes. Het is belangrijk dat vrouwen van zichzelf houden, zichzelf accepteren en zicht hebben op hun eigen talenten en gaven. En die talenten en gaven inzetten en door ontwikkelen. Een vrouw maakt haar eigen keuzes en laat zich daarbij niet leiden door (negatieve) meningen van anderen. Met coaching voor vrouwen werk ik vanuit deze principes.

Vaak hebben vrouwen een ander beeld van zichzelf. Of de ene dag een iets positiever beeld en de volgende dag weer een iets minder positief beeld. Ik herken dat soms ook nog bij mezelf.

Wanneer je het gevoel hebt dat je niet volledig tot je recht kunt komen, dan kan coaching je helpen. Ik coach vrouwen in hun persoonlijke ontwikkeling om weer helemaal tot hun recht te komen. Vanuit een brede kennis en ervaring coach ik vrouwen om meer te worden zoals ze bedoeld zijn.

Vanuit mijn christelijke achtergrond help ik ook vrouwen die specifiek op zoek zijn naar christelijke hulpverlening.

Aandachtsgebieden coaching voor vrouwen

Hieronder vind je een overzicht van de meest voorkomende vraagstukken waar vrouwen hulp voor zoeken en waarbij ik hen kan helpen.

 • Identiteit: Wie ben ik, wat wil ik, ziet men mij zoals ik daadwerkelijk ben?
 • Op zoek: Ik ben op zoek naar mijzelf, ik ben mijzelf of een deel ergens kwijtgeraakt
 • Verantwoordelijkheid: Hoe neem ik verantwoordelijkheid over mijn eigen leven en mijn eigen keuzes?
 • Onzekerheid: Hoe ga ik om met onzekerheid en hoe accepteer ik mijzelf als iemand die goed (genoeg) en waardevol is?
 • Talent: Wat zijn mijn talenten en hoe kan ik die inzetten?
 • Autonomie: Ik wil meer autonomie en zelf bepalen over mijn eigen leven en goed om kunnen gaan met de mening van anderen

Aanpak coaching voor vrouwen

Voor coaching zijn er verschillende mogelijkheden. Je kunt kiezen voor een pakket. Een pakket bestaat uit een intake en 4 of 5 sessies van 1 uur. Het tarief voor een pakket van 4 sessies is € 299,- en voor 5 sessie € 375,-.

Wist je overigens dat de meeste mensen mensen kiezen voor een traject door middel van wandelcoaching? Lees hier meer over wandelcoaching.

Ook kun je kiezen voor een tweedaags arrangement. Het arrangement bestaat uit een uitgebreide wandelcoachsessie op dag 1. Na deze sessie kun je inchecken bij een van de twee B&B’s die wij voor jou hebben geselecteerd. Op dag 2 ronden we het traject af met weer een uitgebreide wandelcoachsessie. Het tarief voor een arrangement is € 495,-. Het arrangement is inclusief coaching, overnachting en ontbijt. Het diner is niet inbegrepen.

Je kunt ook een los coachgesprek boeken. Het tarief voor één coachgesprek is € 79,-.

Het is mogelijk om te kiezen voor online coaching. Alle informatie over online coaching vind je hier.

Alle prijzen zijn inclusief BTW.   

De gesprekken vinden plaats bij ReFind Coaching op locatie op werkdagen tussen 9:00 uur en 17:00 uur. Tijdens de schoolvakanties kunnen andere tijden gelden.

Zoek jij een coach die gespecialiseerd is in het begeleiden van vrouwen in persoonlijke ontwikkeling, neem dan contact met me op via onderstaand formulier.

Contactformulier

  Ja, ik ga akkoord met het privacybeleid

  Ja, ik meld met tevens aan voor de nieuwsbrief

  Op de diensten van ReFind Coaching zijn onze algemene voorwaarden van toepassing

  Hanneke van Harten is coach persoonlijke ontwikkeling. Zij richt zich vanuit haar praktijk op het begeleiden en coachen van vrouwen. Ook coacht zij mensen die bijna met pensioen gaan. Zij is een veelgevraagd spreker en spreekt regelmatig over vraagstukken vanuit coaching en persoonlijke ontwikkeling.