Een licht nieuwjaar

ReFind Coaching wens je een mooi nieuwjaar toe met liefde en licht.

Ieder jaar kenmerkt zich door lichtpunten en dieptepunten. 2020 was een jaar met een mix van voorspoed maar ook overheersende dieptepunten. Misschien ben jij persoonlijk of zakelijk hard geraakt. Ik wil iedereen veel sterkte wensen en hoop dat je dit jaar een goede plek kunt geven.

Dank!

Ik wil iedereen bedanken die afgelopen jaar is gecoacht, heeft gewandeld, geluisterd en gelezen. Voor volgend jaar sta ik weer voor je klaar om mee te gaan op een stukje van jouw levenspad om in de storm de lichtpunten te zien, te creëren en te ontvangen.

2020 was een trainingsjaar

2020 kun je zien als een ‘trainingsjaar’. Een jaar waarin bijna iedereen genoodzaakt was om te leren schakelen, accepteren, overeind te blijven en door te pakken. Vandaag sta je misschien stil bij de offers die je hebt moeten brengen, maar misschien overzie je nog niet wat het je allemaal wel heeft gebracht. Het is heel krachtig om te kijken naar hoe tegenslag je heeft verandert en gevormd. Sta je anders in het leven? Welk inzicht kun je gebruiken als je onderweg bent in 2021?

Waar jij je op focust, dat neemt toe

Als je geen invloed hebt op externe omstandigheden, dan zijn er intern eigenschappen die je helpen om stormen te doorstaan en lichtpunten te creëren. Ken je die eigenschappen? Wil je ze ontdekken of terugvinden?

Bij coachgesprekken ligt de essentie voornamelijk op persoonlijke groei om door dieptepunten heen te komen. En dat levert veel groeipunten op zoals veerkracht, balans, zelfvertrouwen, flexibiliteit. Wil je komend jaar aan de slag met bepaalde thema’s in jouw leven, neem gerust even contact met me op.

Hanneke van Harten is coach persoonlijke ontwikkeling. Zij richt zich vanuit haar praktijk op het begeleiden en coachen van vrouwen. Ook coacht zij mensen die bijna met pensioen gaan. Zij is een veelgevraagd spreker en spreekt regelmatig over vraagstukken vanuit coaching en persoonlijke ontwikkeling.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *