Coaching voor vrouwen

Ik geloof in de kracht en het talent van iedere vrouw. Iedere vrouw is verantwoordelijk voor haar eigen leven en haar eigen keuzes. Het is belangrijk dat vrouwen van zichzelf houden, zichzelf accepteren en zicht hebben op hun eigen talenten en gaven. En die talenten en gaven inzetten en door ontwikkelen. Een vrouw maakt haar eigen keuzes en laat zich daarbij niet leiden door (negatieve) meningen van anderen.

Vaak hebben vrouwen een ander beeld van zichzelf. Of de ene dag een iets positiever beeld en de volgende dag weer een iets minder positief beeld. Ik herken dat soms ook nog bij mezelf.

Wanneer je het gevoel hebt dat je niet volledig tot je recht kunt komen, dan kan coaching je helpen. Ik coach vrouwen in hun persoonlijke ontwikkeling om weer helemaal tot hun recht te komen. Vanuit een brede kennis en ervaring coach ik vrouwen om meer te worden zoals ze bedoeld zijn.

Vanuit mijn christelijke achtergrond help ik ook vrouwen die specifiek op zoek zijn naar christelijke hulpverlening.

Aandachtsgebieden

Hieronder vind je een overzicht van de meest voorkomende vraagstukken waar vrouwen hulp voor zoeken en waarbij ik hen kan helpen.

  • Identiteit: Wie ben ik, wat wil ik, ziet men mij zoals ik daadwerkelijk ben?
  • Op zoek: Ik ben op zoek naar mijzelf, ik ben mijzelf of een deel ergens kwijtgeraakt
  • Verantwoordelijkheid: Hoe neem ik verantwoordelijkheid over mijn eigen leven en mijn eigen keuzes?
  • Onzekerheid: Hoe ga ik om met onzekerheid en hoe accepteer ik mijzelf als iemand die goed (genoeg) en waardevol is?
  • Talent: Wat zijn mijn talenten en hoe kan ik die inzetten?
  • Autonomie: Ik wil meer autonomie en zelf bepalen over mijn eigen leven en goed om kunnen gaan met de mening van anderen

Aanpak

Ieder traject begint met een intakegesprek. Het doel van deze intake is om kennis te maken en vast te stellen waar je precies hulp bij nodig hebt. Ik werk volgens een vast model, waarbij ik aan de hand van een aantal vragen snel zicht krijg op de problematiek. Met 4 sessies boeken we meestal veel resultaat.

Het tarief voor coaching is € 70,- per sessie van 1 uur. 
Het intakegesprek is kosteloos.

Je kunt ook een pakket ‘coaching voor vrouwen’ afspreken. Een pakket bestaat uit een intake en 4 sessies van 1 uur. Het tarief voor een pakket is € 250,-.

Alle prijzen zijn inclusief BTW.   

Als er behoefte aan is, kan er na verloop van tijd een ‘update’ gesprek gehouden worden. Dit gesprek is een losse sessie van 1 uur.

De gesprekken vinden plaats bij ReFind Coaching op locatie op werkdagen tussen 9:00 uur en 15:00 uur. Tijdens de schoolvakanties kunnen andere tijden gelden.

Het is ook mogelijk om te kiezen voor een traject door middel van wandelcoaching. Lees hier meer over wandelcoaching.

Zoek je een coach die gespecialiseerd is in het begeleiden van vrouwen, neem dan contact met me op via onderstaand formulier.