Inspiratiewandeling

ReFind Coaching organiseert gratis inspiratiewandelingen voor vrouwen! Met een groepje vrouwen maak je een prachtige wandeling. Tijdens de inspiratiewandelingen geniet je van het seizoen, de omgeving en de natuur, waardoor je helemaal tot jezelf kunt komen. Tussendoor is er ruimte voor een goed gesprek, of wanneer je daar behoefte aan hebt juist de stilte. En dat alles wordt aangevuld met een stukje inspiratie.

Inspiratiewandelingen

4 keer per jaar organiseert ReFind Coaching een inspiratiewandeling voor vrouwen. De wandelingen bestaan uit momenten van reflectie, zintuigentraining, ontspanning en inspiratie. Door in de natuur te zijn, komt er ruimte en rust in je hoofd en lichaam. Daardoor kun je een andere kijk krijgen op dingen die jouw leven beheersen. Bewegen is gezond en leuk!

Reactie van een deelnemer: “Wat een kado om op woensdagmorgen te ontspannen, genieten en op te laden in deze prachtige natuur!”

De wandelingen zijn gratis.

Aanmelden voor een wandeling kan door een mail te sturen naar hanneke@refindcoaching.nl of vul onderstaand contactformulier in. Hierna ontvang je van mij per mail een bevestiging met daarin de exacte locatie. De inspiratiewandelingen zullen plaatsvinden in de omgeving van Best.

De wandelingen zijn van 9:30-11:30 uur worden gehouden op de volgende woensdagen:

  • 10 maart 2021 (Deze is helaas geannuleerd)
  • 26 mei 2021
  • 8 september 2021
  • 8 december 2021

Noteer de data in je agenda en meld je aan voor een wandeling!

    Ja, ik meld me aan voor de eerstvolgende inspiratiewandeling.

    Ja, ik ga akkoord met het privacybeleid

    Ja, ik meld met tevens aan voor de nieuwsbrief