Online coaching

Online coaching kan altijd en overal plaatsvinden. De voorwaarde is dat jij in een rustige omgeving zit met jouw telefoon of computer met internetverbinding. Je hoeft niet te reizen en je ervaart volledige privacy. Het kost minder tijd waardoor het gemakkelijker is in te plannen. Het maakt niet uit waar je bent of woont. Het kan zelf tijdens een (zaken)reis of vakantie.

Online coaching hoe werkt het?

We maken een afspraak en stemmen af op welke manier de coaching vorm krijgt. Dat kan via Skype, Whatsapp of Facetime. Voor de maximale privacy is het aan te raden om oortjes in te doen of een hoofdtelefoon te gebruiken. Het werkt het beste als je de camera op ooghoogte plaatst. Zet je telefoon eventueel neer in een houder en bijvoorbeeld op een stapel boeken. Als je het prettiger vind, is het natuurlijk ook mogelijk om alleen het geluid aan te hebben.

Het voordeel van online coaching is dat je het altijd en overal kan doen. Maar niet iedere plek is geschikt voor online coaching. Zoek een rustige plek, waar jij je veilig voelt en ongestoord en vrijuit kan spreken. Een plek waar je niet snel wordt afgeleid. Het kan binnen maar buiten is ook mogelijk als jij dat prettig vindt. Houdt rekening met eventuele storende omgevingsgeluiden.

Creëer een rustige en veilige setting

Ook tijdens online coaching ontvang je de aandacht die je verdient. Belangrijk is om een veilige setting te creëren zodat er een vertrouwensband kan worden opgebouwd. Veiligheid biedt verbinding en vanuit verbinding ontstaan groeikansen. Ook tijdens de online coaching staan alle zintuigen op scherp om volledig gericht te zijn op de verbale en non verbale signalen.

Voor sommige mensen is dit een uitkomst. Deze manier geeft de mogelijkheid om sneller en beter te reflecteren. De fysieke afstand kan veiliger aanvoelen waardoor de gedachten en gevoelens soms beter kunnen worden ervaren. En wordt er meer rust ervaren om alles helder onder woorden te brengen.

Is online coaching iets voor jou? Of wil je doorpraten over de mogelijkheden? Neem via onderstaand formulier contact met me op en ik maak snel een afspraak met je voor een online gratis intake!

    Ja, ik ga akkoord met het privacybeleid

    Ja, ik meld met tevens aan voor de nieuwsbrief

    Op de diensten van ReFind Coaching zijn onze algemene voorwaarden van toepassing