Wandelcoaching

Naast de reguliere coaching kun je ook kiezen voor wandelcoaching. 

Wandelcoaching in de natuur

De natuur heeft een positieve bijdrage op de ontspanning en verruiming van het brein, en verbetert het zicht op problematieken. Door middel van wandelcoaching kun je op een prettige en gezonde manier jouw gedachten en gevoelens onderzoeken en ordenen. In de natuur kun je letterlijk afstand nemen van de plekken en situaties waarin je zorgen of moeiten ervaart.

Aanpak

Ieder traject begint met een intakegesprek. Het doel van deze intake is om kennis te maken en vast te stellen waar je precies hulp bij nodig hebt. Ik werk volgens een vast model, waarbij ik aan de hand van een aantal vragen snel zicht krijg op de problematiek. Met 4 sessies boeken we meestal veel resultaat.

Het wandelcoachtraject bestaat uit 4 wandelingen op diverse natuurtrajecten. De omgeving en de natuurelementen sluiten nauw aan bij het coachingstraject. Veel onderdelen uit de natuur symboliseren onze levensloop en sluiten aan bij hulpvragen. Je maakt letterlijk en figuurlijk een reis.

Je kunt een pakket ‘wandelcoaching’ afspreken. Een pakket bestaat uit een intake en 4 sessies van 1 uur. Het tarief voor een pakket is € 250,-.

Naast het traject is het ook mogelijk om een los uur wandelcoaching te krijgen. Dit wordt per keer in overleg afgestemd. He tarief voor losse coaching is € 70,-.

Alle prijzen zijn inclusief BTW.

Weersomstandigheden

Wandelcoaching vind plaats in de natuur en we verzamelen op een vooraf afgesproken plek. Deze plekken liggen 8 tot 12 kilometer vanaf het centrum van Best. Bij regen of sneeuw gaat de wandelsessie gewoon door. Alleen bij onweer en weercode oranje of rood zullen we de afspraak verzetten.

Ben jij geïnteresseerd in wandelcoaching, neem dan contact met me op via onderstaand formulier.

Contactformulier