Hanneke van Harten

Op deze pagina vind je meer informatie over mijzelf. Wie is Hanneke van Harten en wat drijft mij?

Hanneke van Harten

Ik ben Hanneke van Harten (1972), coach en eigenaar van ReFind Coaching. Ik ben getrouwd en moeder van 3 kinderen.

Het is mijn passie is om mensen te inspireren, te enthousiasmeren en te motiveren om de talenten en kwaliteiten in zichzelf naar boven te halen in iedere fase van hun leven.

Coaching voor vrouwen

Ik geloof in de kracht en het talent van iedere vrouw. Iedere vrouw is verantwoordelijk voor haar eigen leven en haar eigen keuzes. Het is belangrijk dat vrouwen van zichzelf houden, zichzelf accepteren en zicht hebben op hun eigen talenten en gaven. En die talenten en gaven inzetten en door ontwikkelen. Een vrouw maakt haar eigen keuzes en laat zich daarbij niet leiden door (negatieve) meningen van anderen. Vanuit deze overtuiging richt ik mij in mijn coaching specifiek op vrouwen.

Pensioencoaching

Naast de doelgroep vrouwen, ben ik als Pensioencoach werkzaam bij www.bijnametpensioen.nl. Samen met mijn man, die pensioenadviseur is, hebben wij Bijnametpensioen.nl opgericht als platform voor mensen die zich voorbereiden op hun naderende pensioen. Mijn man geeft met name financieel advies, ik doe pensioencoaching. Ik coach zowel mannen als vrouwen richting hun naderende pensioen. Ik bied nieuwe inzichten en structuren aan, vervang het ‘zwarte gat’ door een helder en realistisch beeld te vormen. De begeleiding bestaat uit op zoek gaan naar zingeving, drijfveren, communicatie, talenten en passie.

Spreken

Tijdens spreekbeurten en workshops deel ik graag mijn kennis, ervaring en inspiratie. Ik richt me met name op de persoonlijke ontwikkeling, kracht en het talent van vrouwen. Ik ben spreker en hoofdcoach tijdens de weekenden van Arise, trainer en coach bij Groundwork en lid van het sprekersteam van Stadskerk 040. Ook spreek ik regelmatig in verschillende kerken.

Wil je meer weten over spreken of wil je een aanvraag doen, stuur me dan een berichtje via het contactformulier.