Hanneke van Harten

Op deze pagina vind je meer informatie over mijzelf. Wie is Hanneke van Harten en wat drijft mij?

Hanneke van Harten

Ik ben Hanneke van Harten (1972), coach en eigenaar van ReFind Coaching. Ik ben getrouwd en moeder van 3 kinderen.

Het is mijn passie is om mensen te inspireren, enthousiasmeren en motiveren om de talenten en kwaliteiten in zichzelf naar boven te halen in iedere fase van hun leven.

Coaching voor vrouwen

Ik geloof in de kracht en het talent van iedere vrouw. Iedere vrouw is verantwoordelijk voor haar eigen leven en haar eigen keuzes. Het is belangrijk dat vrouwen van zichzelf houden, zichzelf accepteren en zicht hebben op hun eigen talenten en gaven om te ontwikkelen en in te zetten. Een vrouw maakt haar eigen keuzes vanuit autonomie en regie. Daarbij is ze bewust van patronen die zijn ontstaan uit opvoeding of omgeving. We nemen ze onder de loep om te kijken waar deze patronen leidend of stagnerend werken. Mijn begeleiding richt zich op het (her)ontdekken van de oorspronkelijke kern, behoefte, verlangens en drive, die in ieder mens aanwezig is om steeds meer tot bloei- en in je bestemming te komen.

Pensioencoaching

Naast de doelgroep vrouwen, ben ik als Pensioencoach werkzaam bij www.bijnametpensioen.nl. Samen met mijn man Jan van Harten, pensioenadviseur, hebben wij Bijnametpensioen.nl opgericht als platform voor mensen die zich voorbereiden op hun naderende pensioen. Jan geeft met name financieel advies, mijn rol is pensioencoaching. Ik coach zowel mannen als vrouwen richting hun naderende pensioen. Ik bied nieuwe inzichten en structuren aan; vervang het ‘zwarte gat’ door een helder en realistisch beeld te vormen. De begeleiding bestaat uit op zoek gaan naar zingeving, drijfveren, identiteit, omgaan met veranderingen, loslaten van werksituatie, communicatie, talenten en passie. De coaching helpt mensen om regie te nemen zodat de pensioentijd een waardevolle en fijne tijd wordt.

Spreken

Tijdens spreekbeurten en workshops deel ik graag mijn kennis, ervaring en inspiratie. Ik richt me met name op de persoonlijke ontwikkeling, kracht en het talent van vrouwen. Ik ben spreker en hoofdcoach tijdens de weekenden van Arise, trainer en coach bij Groundwork en lid van het sprekersteam van Stadskerk 040. Ook spreek ik regelmatig in verschillende kerken.

Wil je meer weten over spreken of wil je een aanvraag doen, stuur me dan een berichtje via het contactformulier.