Hanneke van Harten

Ik begeleid vrouwen in hun zoektocht naar balans en geluksbeleving. Samen ontdekken wie je werkelijk bent. Op zoek naar wat je kracht is en je echte drive. Daarnaast coach ik zowel mannen als vrouwen, richting hun naderende pensioen. Deze nieuwe fase in hun leven verdient een goede voorbereiding om optimaal van te kunnen genieten.

Over Hanneke van Harten

Mijn passie is om mensen te inspireren, enthousiasmeren en motiveren om kwaliteiten in zichzelf naar boven te halen. Regelmatig krijg ik van mensen terug dat ze zich echt gehoord voelen. Luisteren is een cruciaal onderdeel in communicatie, wat veel aandacht verdiend. Graag zet ik zo nu en dan humor in om dingen ook eens een andere lading te geven. Ik hou van mensen en geniet er van als anderen tot bloei komen.

Tijdens spreekbeurten en workshops deel ik graag mijn kennis, ervaring en enthousiasme.
Ik ben energiek, geniet van bewegen en hou van de natuur.

Iedereen verdient een puur en (h)eerlijk leven om optimaal van te genieten.

Opleidingen Hanneke van Harten

  • Trainersopleiding Groundwork: Het geven en verzorgen van presentaties, spreekbeurten, trainingen en workshops.
  • Coachopleiding bij Stichting Groundwork: Het toerusten van christenen in hun zoektocht naar emotionele en mentale heelheid om zelf gezonde relaties op te bouwen en onderhouden.
  • Academie voor Coaching & Counseling: Mijn coachvaardigheden heb ik kunnen uitdiepen en vergroten om toe te passen binnen ReFind Coaching
  • CIOS Sport en Bewegen: Coachen en motiveren van mensen, al dan niet met een lichamelijke beperking in het belang van gezondheid en plezier. Daarbij richtte ik mij op sportscholen, revalidatiecentra en de gehandicaptenzorg.

Overige activiteiten

  • Hardlopen, Hiken, Schaatsen.
  • Bezoeken van sponsorprojecten voor kinderen in armoede in Afrika, Brazilië en Azië.
  • Begeleiden en coachen van vrouwen tijdens de outdoorweekenden van Arise
  • Begeleiden en coachen tijdens vader-tiener survivalweekenden in de Ardennen.