Hanneke van Harten

Het is mijn passie is om mensen te inspireren, te enthousiasmeren en te motiveren om de talenten en kwaliteiten in zichzelf naar boven te halen in iedere fase van hun leven.

Ik geloof in de kracht en het talent van iedere vrouw. Iedere vrouw is verantwoordelijk voor haar eigen leven en haar eigen keuzes. Het is belangrijk dat vrouwen van zichzelf houden, zichzelf accepteren en zicht hebben op hun eigen talenten en gaven. En die talenten en gaven inzetten en door ontwikkelen. Een vrouw maakt haar eigen keuzes en laat zich daarbij niet leiden door (negatieve) meningen van anderen. Vanuit deze overtuiging richt ik mij in mijn coaching specifiek op vrouwen.

Daarnaast coach ik zowel mannen als vrouwen richting hun naderende pensioen. Deze nieuwe fase in hun leven verdient een goede voorbereiding om optimaal van te kunnen genieten. Vaak combineren wij dit met pensioenadvies, vanuit de pensioenadviespraktijk van mijn man.

Tijdens spreekbeurten en workshops deel ik graag mijn kennis, ervaring en enthousiasme, waarbij ik me met name richt op de kracht en het talent van vrouwen vanuit mijn geloof in Jezus.

Mijn kracht is echt luisteren naar de ander. Regelmatig krijg ik van mensen terug dat ze zich echt gehoord voelen. Luisteren is essentieel. Vanuit de behoefte van ander gaan we vervolgens samen op zoek naar antwoorden en maken we een plan van aanpak. Graag zet ik zo nu en dan humor in om dingen ook eens een andere lading te geven.

Ik hou van mensen en geniet ervan als anderen tot bloei komen. Ik ben energiek, geniet van bewegen en hou van de natuur.

Opleidingen Hanneke van Harten

Naast een brede ervaring in de praktijk als vrouw, moeder en echtgenote, als coach en als spreker heb ik verschillende opleidingen gevolgd.

  • Trainersopleiding Groundwork: Het geven en verzorgen van presentaties, spreekbeurten, trainingen en workshops.
  • Coachopleiding bij Stichting Groundwork: Het toerusten van christenen in hun zoektocht naar emotionele en mentale heelheid om zelf gezonde relaties op te bouwen en onderhouden.
  • Academie voor Coaching & Counseling: Mijn coachvaardigheden heb ik kunnen uitdiepen en vergroten om toe te passen binnen ReFind Coaching
  • CIOS Sport en Bewegen: Coachen en motiveren van mensen, al dan niet met een lichamelijke beperking in het belang van gezondheid en plezier. Daarbij richtte ik mij op sportscholen, revalidatiecentra en de gehandicaptenzorg.

Overige activiteiten

Ik ben spreker en coach bij Arise. Ik maak onderdeel uit van het kernteam en ga met de meeste weekenden mee als spreker en coach. Naast het spreken en coachen binnen Arise stuur ik ook alle coaches aan die meegaan tijdens de weekenden.